Наслада за ушите на Саша Илич - всички в ЦСКА са готови за битка


Наслада за ушите на Саша Илич - всички в ЦСКА са готови за битка
Снимка: CSKA.BG

5276 0

В идния вторник, 4 април, ЦСКА се завръща от паузата в клубния футбол с домакинство на Черно море от 1/4-финалите в турнира за Купата на България. На 9 април, неделя, "червените" пък подновяват и битката за титлата в Първа лига с гостуване на Славия.

"Тема Спорт" съобщава, че всички футболисти на Саша Илич са здрави, а онези, които са имали някакви проблеми, вече са се възстановили от тях и ще бъдат на негово разположение за следващите два важни мача.

Изданието пише, че ситуацията с нападателя Дюкенс Назон, който бе приет по спешност в болница, не е тревожна и се очаква в днешния 31 март той дори да поднови тренировки със съотборниците си. Другите национали на ЦСКА - Станислав Шопов, Християн Петров, Енес Махмутович, Жираир Шагоян и Амос Юга, са се прибрали в София без оплаквания!

От друга страна, Иван Турицов, който пропусна последните четири двубоя на своя тим, вече провежда занимания с основната група на Илич. Уточнява се, че защитникът най-вероятно няма да е на 100% готов за сблъсъка с "моряците" за Купата, но ще бъде на линия за този със Славия.

Проблемите в коляното на 21-годишния Асен Дончев, който подписа нов договор с клуба, също са отшумели и вече е напълно готов за игра!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Току върнат от БФС след наказание съдия свири на ЦСКА за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички