Саша Илич останал много доволен от младия талант на ЦСКА Асен Дончев


Саша Илич останал много доволен от младия талант на ЦСКА Асен Дончев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7751 0

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, получи много хубави новини в началото на седмицата. Сръбският специалист вече ще може да разчита на един от талантите на "армейците" Асен Дончев.

"Мач Телеграф" информира, че 21-годишният многофункционален футболист на "червените" радва окото на своя наставник. Илич е останал много щастлив от завръщането му на терена и планира да разчита на него за останалата, решителна част от сезона.

Изпитанията пред "армейците"

ЦСКА се бори за мечтаната титла, както и за Купата на България. 31-кратните шампиони са първи в класирането в Първа лига с актив от 60 точки - на 4 пред втория Лудогорец. За Купата пък им предстои 1/4-финален мач срещу Черно море у дома. Предвид натоварената програма и афинитета на Илич да прави сериозни рокади в състава си, появата на Дончев е страхотна новина.

Ситуацията с Дончев

Младият футболист се завръща от тежка травма в коляното, която получи септември миналата година по време на победата над Славия. Той обаче се възстановява добре и дори взе участие в приятелския мач срещу Спортист Своге, влизайки като резерва в 78-ата минута. Към момента той има на сметката си 8 мача през настоящата кампания, вкарвайки ценния гол за успеха над Черно море през юли.

Редом с добрите новини за Асен Дончев, Илич не мина без притеснение около един от основните си футболисти по време на паузата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички