Дюкенс Назон е бил откаран в болница, не се появи на терена за Хаити - Бермуда


Дюкенс Назон е бил откаран в болница, не се появи на терена за Хаити - Бермуда
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5973 0

Неприятна вест за треньорския щаб и феновете на ЦСКА - голмайсторът Дюкенс Назон е бил приет в болница!

Това се е случило преди домакинството срещу Бермуда от турнира Лига на нациите в зона КОНКАКАФ, а новината бе съобщена от федерацията на националния отбор на Хаити.

Както е известно, по време на настоящата пауза в клубния футбол, 28-годишният нападател се завърна в селекцията на своята страна след близо година и половина отсъствие и дори се отчете с гол за 1:0 срещу Монсерат (4:0, 25 март).

"Назон е добре. Той отсъства от последната тренировка на отбора, след като се почувства зле и своевременно бе откаран в болница. Там стана ясно, че всичко е било само уплах и няма здравословен проблем. Той ще бъде на разположение на Жан-Жак Пиер, който ще може да го използва в предстоящия двубой срещу Бермуда" - това бяха написали от Футболната федерация на Хаити в часовете преди сблъсъка с Бермуда...

В крайна сметка обаче, Назон остана резерва и така и не се появи на терена, а Хаити победи с 3:1! Според "Тема Спорт", той ще се прибере в България днес или утре (30-31 март). През настоящия сезон 2022/23 Дюкенс има основна заслуга за добрите резултати на ЦСКА, отчитайки се с 13 гола и 5 асистенции в общо 28 мача на "червените" във всички турнири.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА се разделя с трима в атака през лятото?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички