Легенда на ЦСКА се размечта за дубъл и разкри защо тимът има шанс


Легенда на ЦСКА се размечта за дубъл и разкри защо тимът има шанс
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

4535 0

Една от десетките легенди на ЦСКА - Иван Зафиров-Копата, бе потърсен от "Тема Спорт" за коментар около "червените" и оспорваната борба, която водят през кампанията в битката за всички трофеи в България.

Емблематичният бранител е категоричен, че предвид показаното на терена - "армейците" имат реалната възможност да прекратят 11-годишната хегемония на Лудогорец, като дори те могат да се борят за всички трофеи.

Целите и шансовете на ЦСКА

"Наблюдавам двубоите по телевизията и нямам този поглед, който имаш, когато си на трибуните. Но ясно се вижда, че тимът върви в правилна посока и заслужено е на първото място. Ако първенството протече честно, ЦСКА ще стане шампион. Ще стискам палци армейците да стигнат до златните медали", прогнозира ветеранът в борбата за титлата.

"Може би и на двете. За ЦСКА всеки мач до края на сезона ще е като финал. Трябва да се издържи психически и физически", отговори Зафиров на въпрос на какво се дължат шансовете на "червените" – на силната форма, която показва ЦСКА, или спад във формата на Лудогорец.

Копата погледна и към представянето на "червените" във всички надпревари през настоящия сезон и предположи какво може да постигнат в крайна сметка:

"Трябва да имат сили, щом са на първото място в класирането и продължиха напред за купата. Необходимо е да се гонят високи цели. Отдавна ЦСКА не е печелил дубъл и това ще бъде отлично за феновете".

Ето какво мнение изказа Иван Зафиров за качествата на Саша Илич и Младен Кръстаич!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички