ЦСКА на "Герена" в Европа? 4 тима остават без вариант за европейските клубни турнири


ЦСКА на "Герена" в Европа? 4 тима остават без вариант за европейските клубни турнири
Снимка: cska.bg

40369 0

Силното представяне на ЦСКА до този момент в родните футболни турнири прави "червените" като един от фаворитите за роден представител в европейските клубни турнири през лятото. 

Това обаче поставя на преден план въпроса къде би домакинствал родният колос, след като "Армията" през последните години приемаше срещите от втория квалификационен кръг на международните срещи, но сега бива планувано именно през лятото да бъде поставено началото на дългоочакваната реновация. 

Вариантите пред ЦСКА

По този начин националният стадион "Васил Левски" се превръща в логичен вариант, но това до голяма степен се промени в сряда, след като вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви, че националите са се преместили в Разград, защото „Васил Левски“ не отговаря дори по отношение на осветлението по европейските критерии.

"Шах и мат" по четири

На практика това поставя в "шах и мат" 4 от елитните ни клубове - ЦСКА, ЦСКА 1948, Локомотив Пловдив и Славия, след като по информация на "Тема Спорт", те са заявили именно съоръжението в центъра на столицата за евентуалните си международни ангажименти от лятото. 

От изданието смятат, че съоръжението на Левски – стадион "Георги Аспарухов", би бил вариант за поне един от гореизброените отбори, въпреки че изглежда невероятно вечният враг да домакинства в подобни срещи на "Герена".

 

Вижте кои трима нападатели са близо до раздяла с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички