Напрежение! Шеф на ЦСКА 1948 се появи на "Армията" (гледайте на живо)


Напрежение! Шеф на ЦСКА 1948 се появи на "Армията" (гледайте на живо)
Снимка: cska1948.bg

1458 0

Изключително напрегната е обстановката пред стадиона "Българска армия", където има фенове на ЦСКА- София, очаквайки собственикът Гриша Ганчев да откупи емблемата на тима.

Той обаче не е единственият кандидат, както вече знаете. От аматьрския ЦСКА 1948 също проявяват претнции за нея и ще внесат оферта.

След 13 часа пред стадиона се появи изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов. Той бе посрещнат от феновете на ЦСКА с бурни освирквания и обиди. Полицията веднага го обгради и отдалечи надъбралите се фенове. 

Снощи късно вечерта се появиха имената и на другите две фирми, желаещи да участват в тъга, освен Гриша Ганчев. Това са Еко Депозит Солюшънс EООД - гр. Пловдив 4004, район р-н Южен, ул. Силиврия No 20А и Интегрис Лаб ООД - гр. София 1138, район р-н Младост, ул. "Борис Рангелов" No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов. Те бяха публикувани на сайта на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички