Нанков: Атмосферата в ЦСКА под наше ръководство беше чудесна


Нанков: Атмосферата в ЦСКА под наше ръководство беше чудесна

1228 0

Бившият помощник-треньор в ЦСКА - Анатоли Нанков, обсъди работата си на стадион "Българска армия" през изминалия сезон, когато "червените" изоставаха с точки на Лудогорец по време на зимната подготовка, но последва същински крах през пролетта.

Бившият футболист на ЦСКА сподели, че тогавашният екип е извел "червените" през най-натоварения му полусезон в историята след 33 двубоя. Нанков обясни, че според него атмосферата е била чудесна:

"В никакъв случай не мисля, че атмосферата не е била добра. Колективът специално през есента беше чудесен. Направихме пробив в евротурнирите, завършихме годината на две точки от Лудогорец и то в най-натоварения полусезон в историята на ЦСКА – 33 мача във всички турнири.

Тогава и дълбочината в състава не беше толкова голяма, затова и привлякохме „на пожар“ Карло Мухар, Карол Метс и Томас Лам. Те също се вписаха много добре в колектива", обясни специалистът пред "Тема Спорт".

Нанков не пропусна да оцени как изглежда ситуацията и към днешна дата, но с условието, че той е просто страничен наблюдател след оставката през април:

"Атмосферата е чудесна, колективът е на ниво и това са предпоставки за добри резултати. Илич използва много ротации, освежава футболистите, дава шанс на всички и те от своя страна му се отплащат с победите, които постигнаха. Дори понякога да е само с 1:0, важното е, че успяват да спечелят".

Вижте кой български национал може да се озове в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички