"ЦСКА, който се бори за титлата, ще спечели, той ще стане и шампион": Легенда със смели прогнози


"ЦСКА, който се бори за титлата, ще спечели, той ще стане и шампион": Легенда със смели прогнози

9026 0

Бившият помощник-треньор в ЦСКА и отскоро наставник на втородивизионния Струмска Слава - Анатоли Нанков, коментира най-любопитните теми около “червените” преди гостуването им на ЦСКА 1948 в среща от 23-тия кръг на Първа лига. Специалистът е оптимист за играчите на Саша Илич както за срещата в неделя, така и до края на сезона, тъй като ги определи като фаворити за титлата.

Нанков коментира пред Nostrabet и горещата тема около феновете на ЦСКА, които заедно с ръководството на отбора, поискаха срещата да бъде преместена от село Бистрица на Националния стадион “Васил Левски” в центъра на София, като това предложение бе отхвърлено от ръководните фактори на родния футбол. 

Преди ЦСКА 1948 - ЦСКА

“Няма да има такива. Феновете на ЦСКА са разумни и знаят, че точно в този момент е излишно да се стига до наказания за клуба. Моето лично мнение е, че ще има феърплей на терена, на трибуните и около стадиона”, обясни Нанков на въпрос дали се очакват ексцесии по време на срещата между ЦСКА 1948 и ЦСКА.

“Фаворит е ЦСКА, който се бори за титлата и се намира в уникална серия от 9 победи и 2 равни в последните си 11 мача. Аз лично очаквам играчите на Саша Илич да спечелят и да запазят преднината си от 4 точки на върха.
 Огромното желание на ЦСКА да стане шампион, и отборната и индивидуална класа, с която разполага тимът. Също и дежурната подкрепата от трибуните, тъй като публиката ще бъде 12-ият играч на ЦСКА и в този двубой”, категоричен е специалистът около фаворита в срещата и причините, поради които гостите имат предимство.

Борбата за титлата

Участникът от Мондиал 1998 с България сподели и че е дошло времето, в което ЦСКА ще спре серията от 11 поредни титли на Лудогорец в първа лига:

“Да. ЦСКА ще стане шампион, защото с продукциите си показва, че най-много заслужава златните медали и титлата ще му приляга”.

Нанков обаче отчете, че срещата на “Армията” между ЦСКА и Лудогорец няма да предреши бъдещия шампион на България:

“Не вярвам. Каквото и да се случи в този мач, има още много след него, като на двата съперника ще им предстоят тежки срещи, а и ще се срещнат помежду си и в плейофите. В нашето първенство се видя, че всеки може да губи и да печели точки, така че ЦСКА го очакват още много финали, от които обаче съм сигурен, че ще излезе с чест”.

Вижте кой талант на ЦСКА получи повиквателна от националния отбор на Австралия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички