Официално: Легенда на ЦСКА избра да продължи във Втора лига


Официално: Легенда на ЦСКА избра да продължи във Втора лига

1449 0

Българската телеграфна агенция анонсира ексклузивна треньорска рокада във Втора лига, където 12-тият във временното класиране - Струмска слава, съвсем скоро ще има нов наставник. 

Оказва се, че настоящият такъв - Юрий Васев, ще бъде заменен съвсем скоро от легендата на ЦСКА Анатоли Нанков. Това съобщи самият той пред БТА, след като имаше спекулации по негов адрес по-рано днес.

"Разбрали сме се с ръководството по всички въпроси и ще поема отбора. Имах и няколко други предложения, които отклоних. Досега съм работил основно като помощник и прецених, че вече е време и съм готов да стана старши треньор", обясни 53-годишният Нанков, като допълни, че в щаба му като асистенти влизат двама местни специалисти.

Дебютът му като старши треньор на Струмска слава ще бъде в домакинството на Добруджа на 4 март от 21-ия кръг на надпреварата, като преди това за последно бе в екипа на Стойчо Младенов в ЦСКА.

Вижте дали Анатоли Нанков е обсъждал оферти с ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички