Намери се решение: ЦСКА смъква сериозен товар от плещите си за трансферния прозорец


Намери се решение: ЦСКА смъква сериозен товар от плещите си за трансферния прозорец
Снимка: БГНЕС

5810 0

ЦСКА приключи футболната си година и в "червените" редици е време за почивка. "Армейците" ще получат около месец ваканция от Нестор Ел Маестро, след което ще започнат подготовката си за подновяването на шампионата.

Същевременно с това ръководството на 31-кратните шампиони има много важна задача - зимната селекция. На пръв поглед ЦСКА се справи отлично с трансферите си през лятото. Почти никой от тях обаче към момента не впечатлява с представянето си. 

Добри новини

Поради тази причина босовете в Борисовата градина са притиснати да действат и го правят. Те са напът да направят много важна крачка - издействането на паспорти на двама от играчите си.

Двама от любимците на феновете - Марселино Кареасо и Данило Асприля, са напът да получат българско гражданство, пише "Мач Телеграф".

Ситуацията с дуото

Първият стъпи на родна земя миналата година, докато положението с втория в далеч по-лесно. Той дълги години се подвизава в страната ни, а и е женен за българка. Заявки за техни паспорти са пуснати отдавна и се очаква съвсем скоро да бъдат факт. Това ще помогне на "армейците" да погледнат към страни извън Европа по време на зимния трансферен прозорец.

А кой е първият чужденец, който си тръгва от "Българска армия"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички