Конкурент на ЦСКА за титлата ще се готви под носа на "армейците" в Турция


Конкурент на ЦСКА за титлата ще се готви под носа на "армейците" в Турция
Снимка: Lap.bg

2681 0

Изненадващо или не, Черно море е тимът, който ще зимува на върха в класирането на Първа лига. "Моряците" имат на сметката си 45 точки, втори и трети са Лудогорец и ЦСКА с по 42 т.

Какво предстои?

Така варненци изпратиха футболната година като лидери в елита и имат на разположение около 2 месеца, за да премислят добре ходовете си и да се подготвят подобаващо за подновяването на шампионата.

Възпитаниците на Илиан Илиев ще получат заслужена почивка, след което ще се съберат, за да преминат медицински прегледи и проведат своя лагер. За целта клубът залага на необичайна за него дестинация. 

Планът

Почти сигурно е, че Черно море ще отпътува за Турция и по-специално Анталия. Именно там ще се готви и един от преките му конкуренти за титлата ЦСКА. Любопитно е, че до момента "зелено-белите" разчитаха на подготовка в базата си, но лошото време, липсата на подходящи съперници и терени ги принуждават да сменят възгледите си.

"Предвижда се този път да отидем до Турция. Като дати към 20 януари до началото на февруари за 10-12 дни", споделя самият Илиев, цитиран от "Тема Спорт". Преди да потегли за Анталия, Черно море ще проведе две или три проверки у нас и също толкова там. Последна такава преди подновяването на първенството ще има на „Тича“, когато ще бъде представен отборът за пролетта.

Междувременно бивша звезда на Барселона си хареса ключов играч на "моряците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички