Дойде с големи очаквания: Ясен е първият чужденец, който изхвърча от ЦСКА - още през зимата


Дойде с големи очаквания: Ясен е първият чужденец, който изхвърча от ЦСКА - още през зимата
Снимка: БГНЕС

21490 0

Ясен е първият футболист, с когото ЦСКА ще се раздели през зимната пауза. Той е чужденец, който бе привлечен с трансферна сума и дойде с големи очаквания. Става въпрос за Лазар Туфегджич, дошъл по настояване на предишния старши треньор Саша Илич.

Туфегджич загуби титулярното си място и при Илич, а при Нестор Ел Маестро никога не го е имал, като почти не записа игрови минути. Той се отчете с изравнителен гол срещу Славия пред август, а последният му мач бе срещу Локомотив София, когато записа няколко минути (28 септември).

В клуба от доста време е ясно, че не е нужен на наставниците, а сега вече най-сетне е постигната договорка между "червените" и сърбина за раздяла по взаимно съгласие. Информацията идва от колегите от "Блиц", като се посочва, че всичко ще стане официално до дни.

Още: В Европа: Делев ядоса ЦСКА - фенове го нападнаха с лопата и искаха прекратяване на мача

Така и 26-годишният футболист може да търси развитие на кариерата си, и ЦСКА ще се отърве от заплатата му, както и от факта, че е с паспорт извън Европейския съюз. Сърбинът изигра 37 мача за "армейците", а в тях се отчете с 4 попадения и 6 асистенции.

"Червените" вече изиграха последния си мач за годината, като ще завръщат към официалните ангажименти през февруари. Ясно е, че ЦСКА ще поднови сезона без ключови футболисти, като има надежда за завръщането на други двама.

Гол на българин от ЦСКА бе избран за най-красивия през месеца (ВИДЕО)

Преди години: Спас Делев буквално шокира "Титан" със заплатата, която поиска, за да играе в ЦСКА

ЦСКА с "тънка" закачка и провокация към Лудогорец след загубата (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички