"Отчайващо": Съсипаха ас на ЦСКА в родината му, захласнаха се по "червените" фенове


"Отчайващо": Съсипаха ас на ЦСКА в родината му, захласнаха се по "червените" фенове
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

18555 0

ЦСКА не съумя да завърши футболната си година по най-добрия начин. "Армейците" загубиха с 0:1 от Лудогорец последния си мач на стадион "Българска армия" преди реконструкцията му, а играчите, които не се раздадоха напълно, въпреки претъпканите трибуни, си получават заслуженото.

Заслужени критики

Сериозна доза негативизъм отнесе един от новите нападатели на "червените" Майкъл Естрада. Еквадорският таран породи сериозни въпросителни в родината си със своите изяви.

"Двубоят, в който бе заложено много повече от честта на отбора, както и стадион превърнат в крепост от феновете, завърши разочароващо. ЦСКА не успя да победи Лудогорец, а мачът беше решен в края. Майкъл Естрада се появи на терена в 71-вата минута с цел да помогне в края. Отчайващо влизане", написа  еквадорското издание "futbolecuador.com". 

Неубедителният "голаджия"

Участвалият на Световното първенство в Русия състезател акостира в Борисовата градина с огромни очаквания. На него се възлагаше основна роля за реализирането на попаденията на 31-кратните шампиони. Това към момента обаче е далеч от истината. 

На този етап нападателят има само 4 гола и 1 асистенция в 19 мача във всички турнири. Вече 6 двубои, за първенството и Купата, той не съумява да допринесе за попадение, което е и повод за сериозните критики към него.

А южноамерикански журналист сподели: Част ли е Естрада от бъдещите планове на "армейците"?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички