На прицел: Нестор Ел Маестро привика двама твърди титуляри, постави им ултиматум


На прицел: Нестор Ел Маестро привика двама твърди титуляри, постави им ултиматум
Снимка: БГНЕС

3453 0

Негативният резултат на ЦСКА от изминалия кръг в Първа лига срещу Арда е довел до разговори между треньор и футболисти. "Армейците" не успяха да надвият кърджалии, завършвайки при резултат 0:0.

Кои са "на прицел"?

Представянето на "червените" ядоса наставника Нестор Ел Маестро. Сръбският специалист е привикал на разговор своите възпитаници, обръщайки специално внимание на някои от тях, пише "Тема Спорт".

Става въпрос за двама от основните футболисти на 31-кратните шампиони - Дюкенс Назон и Тобиас Хайнц. Дуото в нападение неведнъж даде сериозна заявка, че може да носи отбора на гръб, когато е нужно. Хаитянинът се разписа в 5 поредни двубои - срещу Ботев Враца, Черно море, Берое, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив.

Норвежецът пък участва в 6 от първите 9 попадения през новата кампания. Това обаче не се случва в последните мачове, което от своя страна оказва сериозно влияние върху играта на тима.

Алтернативите

В същия момент Ел Маестро разполага със сериозна дълбочина в състава си. Решението да замени Хайнц с Фаетон при визитата на Пирин се оказа печелившо - националът на Гваделупа осъществи пълен обрат с гол и асистенция. Той е подходящ и за върха на атаката. Там също опции са Майкъл Естрада, Данило Асприля, Браян Морено, както и част от младите български състезатели.

"Червеният" наставник е поставил ултиматум пред двамата. Той е пожелал значително и мигновено подобряване на формата. В противен случай те ще седнат на резервната скамейка.

Хайнц напусна преждевременно домакинството на Арда, но причината не беше представянето му на терена. Какво го принуди да го стори?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички