На Илич му е студено, на играчите им е забранено - ЦСКА "замрази" комуникацията


На Илич му е студено, на играчите им е забранено - ЦСКА "замрази" комуникацията
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6216 0

ЦСКА изигра поредната си контрола на турска земя по време на зимния си лагер в Турция, като завърши 0:0 с казахтанския Астана. "Червените" се представиха под доказаното ниво от изминалите мачове по време на редовния сезон.

Поради тази причина феновете изразиха недоволството си в социалните мрежи, а ръководството на клуба също явно не е останало изключително доволно.

Това стана ясно малко след последния съдийски сигнал, тъй като старши треньорът на тима не отдели и секунда на събралите се репортери и се оправда с времето в турския курорт. 

“Много ми е студено, зимно ми е”, обясни Илич, докато се отправяше към клубния автобус. Сърбинът пренасочи интереса към някой от футболистите, но административният директор на отбора - Стойко Сакалиев, обясни, че от "София" не дават да се говори след равенството с казахстанците, предаде Gong.

Времето в Анталия в действителност днес не бе много благоприятно за футбол, тъй като имаше доста бурен вятър през по-голяма част от деня, което дори отмени планува контрола на Хебър.

Вижте колко би му струвало на ЦСКА, ако реши да отмени контролата с Македония ГП!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички