„На „Армията“ ще гледат титлата само на снимка, ако…“ – Аспарух Никодимов с унищожителна критика към ЦСКА


„На „Армията“ ще гледат титлата само на снимка, ако…“ – Аспарух Никодимов с унищожителна критика към ЦСКА
Снимка: Rostislav Grancharov / LAP.bg

3603 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов направи анализ на представянето на „червените“. Той акцентира на измъчената на победа на армейците с 1:0 при гостуването на Етър ВТ в отложена среща от 3-ия кръг на Първа лига.

Той отчете, че в трета поредна среща тимът на Нестор Ел Маестро едва ли не е готов да загуби. Паро не подмина и факта, че много често вратарят Густаво Бусато често се превръща в герой на мачовете.

ЕКСПЕРТНОТО МНЕНИЕ НА ПАРО

"В ЦСКА най-вероятно и сами не знаят как победиха Етър, но най-важното в крайна сметка е, че го направиха. Това е и единственото положително за тях. Със сигурност ако тръгнем да търсим дали успехът е заслужен или не, ще има повече доводи за втория отговор. Но останали с 10 души червените все пак устискаха трите точки. Това обаче едва ли ги удовлетворява, защото и сами знаят, че играта им беше трагична. И лошото е, че тя е такава в пореден мач, анализира Паро пред колегите от „Тема Спорт“.

"Има нещо притеснително, когато вратарят на ЦСКА се превръща в герой на мача. А от миналата година насам Бусато прави това вече много пъти. И във Велико Търново спаси няколко много сериозни положения. А ако не го беше направил и Етър бе повел, не се виждаше как ЦСКА може да се върне в мача. Това е най-големият проблем, който се откроява в представянето на червените в последните двубои. Тимът не показва, че знае как да обръща хода на събитията“, продължи той.

„Видя се още в Благоевград, където Фаетон с индивидуални действия измъкна победата, а после срещу Арда съперникът имаше повече чисти положения за гол. Така за трети пореден път ЦСКА изглежда готов да загуби, което е доста притеснително“, подчерта легендата.

„ЧЕРВЕНИТЕ“ ЩЕ ГЛЕДАТ ТИТЛАТА САМО НА СНИМКА

Ако продължават така, на „Армията“ ще гледат шампионската титла само на снимка. Да не забравяме, че на „Ивайло“ се срещнаха последният и един от основните претенденти за първото място. Но ако не бяха екипите, нямаше как да се разпознае кой кой е. Дори в по-големи периоди от срещата момчетата във виолетово надиграваха съперника и заслужават похвали за представянето си. Когато ЦСКА е надиграван от последния пък не е никак добър атестат“, отсече Никодимов.

Със сигурност най-големите критики ще се насочат към треньора Ел Маестро, но той е поредният, при когото се стига до подобно зацикляне. Поне отстрани изглежда, че наставникът дава всичко от себе си в подготовката на тима си, търси решения на проблемите, но поне към момента не успява да предотврати кризата. И продукцията вместо да се подобрява с навлизането в разгара на сезона, тя се влошава с всеки изминал мач“, коментира още Паро пред колегите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Александър Станков отсече : ЦСКА не убеждава, че е доминиращ отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички