"Моето ЦСКА спечели": Саша Илич разказа в Сърбия за ЦСКА и ЦСКА 1948


"Моето ЦСКА спечели": Саша Илич разказа в Сърбия за ЦСКА и ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6251 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде интервю в родината си Сърбия преди дербито с Левски. Младият специалист коментира различни любопитни теми, като колегите от западната ни съседка го запитаха и за ЦСКА 1948.

Илич отговори, че ситуаицята вече е решена и че няма спорове около това кое е истинското ЦСКА. Той призна, че проблеми няма, когато играят двата отбора, защото ЦСКА 1948 е с по-малко привърженици.

"Ще бъде много интересно, ако спечелим титлата, а ЦСКА 1948 спечели Купата. Имаше някои спорове кое е истинското ЦСКА. Това е все едно, пази Боже, ако Партизан е разделен на два клуба заради кавга в администрацията.

Това 1948 се считаше за истинското и искаше трофеи, които клубът е спечелил. Проблемът е решен, моето ЦСКА спечели и вече знаем кое е истинското, така че диспутите приключиха. Феновете останаха с нас, другото ЦСКА има по-малка аудитория, така че когато играем с тях, няма напрежение" - призна Илич.

За сръбския специалист предстои тежко дерби. Саша Илич е с нов опит за успех над Левски - излиза за първата си голяма победа, начело на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички