Милош Крушчич: Целта на ЦСКА 1948 не са резултатите, а да вземат феновете ни


Милош Крушчич: Целта на ЦСКА 1948 не са резултатите, а да вземат феновете ни
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1429 0

Треньорът на вицешампиона на България ЦСКА - Милош Крушчич, говори за цели, свързани с отбора, за своето място на "Българска армия", като бе попитан и за създадения преди почти 4 години тим на ЦСКА 1948, който ще е в елита от следващия сезон.

"Във футбола никога не знаеш. Всеки треньор зависи от резултатите си, освен ако не става дума за по-дългосрочен проект, в който ръководството вярва. Тогава резултатите в началото не са толкова важни. Тук, при нас, се работи за резултати. Може обаче да спечеля Купата и после пак да не съм треньор на ЦСКА. ЦСКА трябва да се бори да стане шампион. Ако спечелим Купата, това ще е допълнителен стимул – за ръководството, за феновете" - сподели той относно мястото си в клуба и целите пред "Канал 3".

"За мен те не са нищо повече от софийски отбор, създаден от нищото. Не виждам повод да се коментират. Тяхната цел не са резултатите, а да вземат нашите фенове" - отговори Крушчич на въпрос, свързан с клуба, който получи промоция за елита от следващия сезон (ЦСКА 1948).

Бе засегната и темата с привържениците в България, а ето какво смята за тях сърбинът: "Липсва до някаква степен футболната култура. Трябва да има повече уважение към футболистите, треньорите, ръководители. Феновете помежду си трябва да се уважават. Всяко едно съперничество трябва да е стъпило на здрави основи".

А след спечелената с 2:0 контрола срещу Ботев (Враца), Милош Крушчич призна, че ЦСКА може да играе много по-добре и поздрави юношите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички