Матиас Фаетон определи в коя част от играта е неговата сила


Матиас Фаетон определи в коя част от играта е неговата сила
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2971 0

Изпъкналият ярко по време на Пирин Благоевград - ЦСКА - Матиас Фаетон, говори пред медиите след драматичния обрат над "орлетата" с 2:1 в събота. 

Националът на Гваделупа вкара гол и даде асистенция на стадион "Христо Ботев", макар че влезе от резервната скамейка през втората част. 

Коментарът на Фаетон

"Много съм щастлив за себе си и отбора. ЦСКА е голям клуб и трябва да побеждаваме. Играя за отбора. Моите сили са във вкарването на голове и асистенциите. Старая се, искам да вляза в стартовите 11, така че имам още работа за вършене. 

Силните ми страни са в отбелязването на голове и правенето на асистенции. Това е което искам да правя. Не искам много да говоря. Най-важна е победата.

Отборът е силен. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. България е страхотна държава, така че ще давам най-доброто от себе си.

Страхотно е да играя за националния отбор. Пътуванията са големи. Харесвам ЦСКА, който е голям клуб и е важно да вляза в стартовия състав", категоричен е футболистът с френски паспорт. 

Вижте какво сподели Нестор Ел Маестро след Пирин - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички