"Те свършиха 50% от работата ми" - Нестор Ел Маестро с интересно признание след Пирин Благоевград 1:2 ЦСКА


"Те свършиха 50% от работата ми" - Нестор Ел Маестро с интересно признание след Пирин Благоевград 1:2 ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2984 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, не скри, че тимът му не е изиграл най-добрия си мач при гостуването на Пирин Благоевград, спечелено драматично с 2:1.

"Червените" допуснаха гол в края на първото полувреме, но направиха пълен обрат след почивката чрез попадение и асистенция на резервата Матиас Фаетон. (ВИДЕО)

"Със сигурност не изиграхме най-добрия си мач. Изоставахме в играта с топката, пропуснахме два или три шанса при 0:0 и получихме гол в последната минута, когато не можехме да реагираме. Първото полувреме не бе добро за нас", започна коментара си Ел Маестро след срещата.

"Възможно е да има промени (б.р. - за следващия мач). Сега не мога да избера титулярите, защото предстои да анализираме този двубой. Доволни сме от смените - модерният футбол не се играе само от 11 души"

За финал наставникът на "армейците" призна, че не е бил единственият човек, който е говорил на почивката: "Имаме много лидери в съблекалнята и не говорих само аз на полувремето. Те свършиха 50% от работата ми!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Иво Тренчев след обрата на ЦСКА: Хем съм доволен, хем съжалявам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички