Голаджия се завръща, друг е аут: Няколко въпросителни пред ЦСКА преди мача с Пирин Благоевград


Голаджия се завръща, друг е аут: Няколко въпросителни пред ЦСКА преди мача с Пирин Благоевград
Снимка: cska.bg

5105 0

Един от голмайсторите на ЦСКА през изминалия сезон - Браян Морено, отново е на разположение на спортно-техническия щаб на "армейците". Той попада в групата на тима за визитата му на Пирин, пише "Тема Спорт".

Какво предстои?

"Орлетата" приемат "червените" в битка от 14-ия кръг на Първа лига. Срещата в Благоевград е насрочена за събота (21.10) от 19:00 часа. Малко преди нея дилеми пред Нестор Ел Маестро и компания не липсват.

Промените

Колумбиецът, който изигра последния си мач на 26-и август срещу Черно море, отново е на линия. При домакинството над "моряците" нападателят получи контузия, а след това и правилото за чужденци извън Европейския съюз му попречи да влезе по-скоро в игра. Той все пак взе участие при победата над Литекс в контрола с 5:1, като дори записа гол и асистенция.

Жираир Шагоян по всяка вероятност ще отсъства сред избраниците на "червения" наставник. Енес Махмутович е под сериозна въпросителна, след като Браян Кордоба се възстанови напълно и е готов за игра.

Казус пред Ел Маестро има и на левия бек. Там в предишните три двубои бе използван Емануел Шакич. Тибо Вион обаче също се надява на доверие. Възможна е рокада и в нападение. Дюкенс Назон може да седне на резервната скамейка за сметка на Данило Асприля или Матиас Фаетон.

Къде да гледаме НА ЖИВО срещата между "армейците" и "орлетата"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички