ЦСКА очаква мощна подкрепа срещу Лудогорец в най-посетения мач на "Армията" от 7 години насам


ЦСКА очаква мощна подкрепа срещу Лудогорец в най-посетения мач на "Армията" от 7 години насам
Снимка: БГНЕС

7426 0

ЦСКА победи отбора на Пирин с минималното 0:1 в Благоевград и по този начин успя да си върне първото място в Първа лига. Два дни на него се бе настанил Лудогорец, който по-рано победи Локомотив София. "Червените" сдадоха първата позиция за първи път от октомври, но не допуснаха изненада и бързо се върнаха на върха.

ЦСКА очаква мощна подкрепа за мача с Лудогорец

Предстоящата неделя е големият сблъсък за лидерското място между "червени" и "зелени".  За сблъсъка с разградчани в неделя на „Армията“ се чакат над 15 000 зрители, твърди "Тема спорт". Очаква се това да е най-посетеното домакинство на ЦСКА от полуфинала-реванш от турнира за купата на България с Берое през сезон 2015/16, когато тимът се подвизаваше във В група.

Подкрепата на публиката ще е изключително важна за "червените", които при победа до голяма степен ще си осигурят и първото място за редовния сезон. Първото място ще носи и друго голямо предимство, а именно домакинство на Лудогорец и в плейофите, когато стадионът също ще е пълен. Наставникът на ЦСКА Саша Илич не бе доволен от двубоя и показаното срещу Пирин, като заяви, че "бързо трябва да се забрави този мач".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички