От ЦСКА жегнаха Лудогорец: Секторът за гости с 5-6 човека, В и Г пълни до дупка


От ЦСКА жегнаха Лудогорец: Секторът за гости с 5-6 човека, В и Г пълни до дупка
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

15291 0

Особено завързаната битка през този сезон за титлата в българската Първа лига продължава. ЦСКА отново си върна първата позиция и има с две точки повече от хегемона в последните над 10 години Лудогорец.

Много въпросителни ще паднат в изключително важния директен сблъсък между двата гранда. Именно той предстои в 28-ия кръг, а само успех ще върне "орлите" на първата позиция. Срещата ще се състои в неделя, 30-и април, от 20:15 часа.

Голям коз за "червените" ще бъдат техните привърженици, тъй като се очаква сериозна доминация по трибуните. Това очаква и изпълнителният директор на "армейците" Филип Филипов, който леко жегна разградчани дни преди дуела.

Филипов открито заяви, че очаква да има "5-6 човека в сектора за гости", вярвайки, че опонентът няма особено богата фенска маса. В същото време отсече, че сектори В и Г ще бъдат "пълни до дупка".

"Очаквам гостите да са 5-6 човека в сектора за Гости, а секторите В и Г ще бъдат пълни до дупка" - заяви Филипов по време на пресконференцията, на която бе представен и проектът за нов стадион. Филипов отговори и защо новата "Армия" е със само 16 000 седящи места и стига ли за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички