Любослав Пенев: Има си причини за загубата от ЦСКА


Любослав Пенев: Има си причини за загубата от ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9939 0

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев говори след тежката загуба с 0:4 от ЦСКА в Пазарджик. Неговият отбор нямаше никакъв шанс, след като пусна два бързи гола в старта на мача. По този начин отборът остава предпоследен в класирането.

Пенев подчерта, че неговият отбор не е бил максимално концентриран и е получил лесни попадения. Все пак отбеляза, че вероятно е имало лека промяна през втората част. Все пак отсече, че ако е имал над пет смени, е щял да ги направи всички.

"Има си причини за загубата. Не е приятно, когато губиш, но ще си направим необходимите изводи за грешките, които допуснахме. Поздравявам ЦСКА, не се противопоставихме. Имаше ситуации, в които не бяхме максимално концентрирани, получихме лесни голове. Мачът завърши - заключения, изводи и се стягаме за следващия мач в понеделник.

Няма лошо да се надиграват нашите футболисти и да опитват. Но да опитват това, което тренираме. Имаше неща, които не се случиха, загубихме мача, това е с няколко изречения. Мисля, че през второто полувреме бяхме по-добре, получи се до известна степен промяната, която исках да направя. В нито един момент футболистите не трябва да се отпускат. Ако имах възможност за повече смени на полувремето, може би щях да ги направи. Повече от пет имах предвид.

Има доста отрицателни неща, но има и положителни, по-малко. Ще ги разгледаме. Тези мачове позволят да се калиш, да се ориентираш, да видиш на какво ниво си във всяко едно отношение" - сподели Пенев. Неговият колега Саша Илич пък остана недоволен от егоизъм, появил се в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички