Назон след 4:0: Днес беше като финал, казахме си преди мача, че няма да е лесно


Назон след 4:0: Днес беше като финал, казахме си преди мача, че няма да е лесно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1928 0

Основният голмайстор на ЦСКА през настоящия сезон - Дюкенс Назон, бе избран за "Играч на мача" при разгромния успех на "червените" с 4:0 при визитата си на Хебър от предпоследния кръг на Първа лига за редовната кампания. 

Замененият след час игра хаитянин се разписа на два пъти още през първата част, като след срещата бе категоричен, че двубоят срещу предпоследния е бил като финал поради борбата за титлата с Лудогорец

 Мнението на Назон

"Днес беше като финал, защото всеки мач е като финал. Трябва да преследваме Лудогорец. Казахме си преди мача, че изобщо няма да бъде лесна среща. Никоя няма да е до края. Днес спечелихме 4:0, което е добре за отбора.

Колкото по-рано вкараш в един мач, толкова по-добре за теб. Напрежението отива в опонента, добре е, че започнахме по този начин.

Щабът реши, че трябва да изляза, но аз искам да съм на терена всяка минута. За мен е разочароващо да изляза, но трябва всички да получават минути, защото всеки иска да играе и да печели мачовете. Разбира се, че исках да вкарам колкото може повече голове, исках хеттрик.

Трябва да работим здраво всеки мач, всички момчета го знаят. Ще играем финал и срещу Ботев", сподели Назон след края на срещата.

Вижте до какъв абсурден пети жълт картон се стигна за ЦСКА срещу Хебър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички