"Не харесвам": Саща Илич недоволен от показан егоизъм в ЦСКА след 4:0 над Хебър


"Не харесвам": Саща Илич недоволен от показан егоизъм в ЦСКА след 4:0 над Хебър
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4301 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след убедителния успех с 4:0 над борещия се за оцеляване Хебър в Пазарджик. "Армейците" не оставиха никакви шансове на съперника, но въпреки това се отличиха с още куп пропуски, които ги лишиха от далеч по-крещящ успех.

Някои от пропуските бяха заради твърде индивидуални действия на футболисти на ЦСКА. Сякаш "най-грешен" в това отношение е появилият се като резерва Бисмарк Чарлс, който поне на 3-4 пъти трябваше да подаде на съотборник в прекрасна позиция, но реши да завършва сам, и то неуспешно всеки път.

"Със сигурност, когато толкова бързо вкараш два гола, всичко става по-лесно. Най-важното е, че взехме днес три точки. Вече не сме първи, но дишаме във врата на Лудогорец. Имахме доста положения, които футболистите не използваха.

Може би в някои моменти показаха и егоизъм, което не харесвам. Но пак казвам, че най-важното е, че взехме победата и започваме да се подготвяме за следващия мач, който е след няколко дни.

Всеки мач е финал за нас, остават ни шест мача и всеки следващ е най-важният и няма какво да се пазим. Мачът срещу Ботев е много труден, те също имат нужда от точките. Липсата на феновете ще направи мачът по-труден за нас.

Когато бяхме на върха, нямаше голяма разлика, сега също няма - само една точка. Човек може да бъде отпуснат единствено, ако шест кръга преди края математически си е гарантирал титлата. Ние обаче сме в такава ситуация, че трябва да се борим за всяка точка" - заяви Илич след сблъсъка.

Вижте головете и повече за това как ЦСКА избухна, надгради голям рекорд и разби Хебър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички