Любослав Пенев: Чакат ни сериозни мачове, този с ЦСКА е специален


Любослав Пенев: Чакат ни сериозни мачове, този с ЦСКА е специален
Снимка: Oфициална страница на ФК Хебър Пазарджик

2349 0

Треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, не скри задоволството си от категоричния резултат срещу Локомотив София при визитата на своя тим в столицата.

Пазарджиклии надвиха с 4:1 столичните "железничари" в мач от 28-ия кръг на Първа лига след пълен обрат. Наставникът на тима не пропусна да погледне към следващия двубой срещу ЦСКА, който определи като по-специален за себе си.

Мнението на Пенев

"Доволен съм, когато вкарваме голове. Създаваме положения - факт. Това обаче не беше единствената промяна, която трябваше да внесем, но беше важна такава. Когато вкараме толкова голове, означава гаранция за в бъдеще", коментира Пенев след срещата и продължи.

"Започнахме плахо, но навлязохме в мача. Второто полувреме се представихме достойно и играхме както трябва. Победата е важна за нас от всякакво естество. Липсваха ни точки, трябва да печелим. Чакат ни сериозни мачове. Тръгваме с надеждата да изпълним крайната си цел", добави той.

Двубоят с ЦСКА - труден и специален

"Кой мач не е труден? Всеки мач е труден. Мачът с ЦСКА ще е специален за мен. Днес е събота, гледаме мачовете от уикенда. Целим да се възстановим и си следим програма си“, завърши Любослав Пенев.

Наставникът на столичните "железничари" Станислав Генчев пък остана крайно разочарован от видяното от играчите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички