Любопитно: Димитър Бербатов с предложение към шефовете на ЦСКА?


Любопитно: Димитър Бербатов с предложение към шефовете на ЦСКА?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13529 0

Легендарният български футболист Димитър Бербатов е провел разговори с ръководството на ЦСКА заради треньорския пост в отбора, пише "Блиц" на 15-и септември.

Твърди се, че бившият нападател е лансирал пред Гриша Ганчев и компания името на наставника на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, но е бил категоричен, че на този етап не бива да се прави рокада, а само в случай, че Нестор Ел Маестро се провали.

"Името на Томаш не за първи път е спрягано за ЦСКА, но в предните случаи не е имало нищо сериозно. Не е имало разговори. Сега Бербатов предлага Томаш, но единствено и само при изричното условие, че Нестор Ел Маестро се провали. Димитър е категоричен, че на този етап ЦСКА не бива да прави рокади и да се остави шанс на сърбина с британски паспорт. Стигне ли се обаче до промяна, той държи Томаш да поеме "червените"", споделя източник на изданието.

Коментира се и това, че в момента Гриша Ганчев стои твърдо зад Ел Маестро, има му доверие и смята, че на сръбския специалист му е необходимо повече време за работа.

Допълва се още, че Бербатов е предложил на шефовете на "армейците" и двама млади треньори за школата на ЦСКА, които вече са натрупали опит на Запад. Един от тях дори бил наставник в академията на топ отбор от Англия...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ексклузивно в SportLive! Георги Илиев – Малкъла даде прогноза за „червеното“ дерби и отсече: Треньорите в ЦСКА са заплатаджии, нямаме никакъв шанс за титлата!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички