Добри новини за Ел Маестро преди ЦСКА 1948, той запазва състава от разгрома срещу Берое


Добри новини за Ел Маестро преди ЦСКА 1948, той запазва състава от разгрома срещу Берое
Снимка: Lap.bg

3206 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да прави промени в състава спрямо последния двубой с Берое, който бе спечелен от "червените" с 3:0.

Добри новини около състава на ЦСКА

Треньорът ще запази формацията 4-4-2 с ромб в средата на терена, която изпробва за първи път под Аязмото, а след това заложи на нея и в контролата с Литекс (5:1) в Тетевен през миналия уикенд. Той ще излезе с нея и срещу ФК ЦСКА 1948 Сф в неделя, пише "Тема спорт".

Единствената потенциална промяна е свързана с физическото състояние на Християн Петров, който в последните дни записа два пълни мача като капитан на младежкия национален отбор срещу Естония и Израел. Почти сигурно дебют за "червените" през второто полувреме пък ще запише най-новото попълнение на тима Емануел Шакич.

Добрата новина за клуба от "Армията" е , че лазаретът  се изпразни, след като и Браян Морено поднови пълноценни тренировки. През миналата седмица това направи и Данило Асприля, който дори се отчете с две попадения срещу Литекс. Така единствените контузени в състава остават нидерландците Матей и Де Нойер, които трябва да се завърнат за зимната подготовка на тима. Междувременно, фенове на ЦСКА обявиха публично, че свалят доверието си от управлението на семейство Ганчеви, като се заканиха да вземат мерки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички