Георги Василев: ЦСКА започва да създава предпоставки, че ще се върне там, където му е мястото


Георги Василев: ЦСКА започва да създава предпоставки, че ще се върне там, където му е мястото
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5081 0

Добре известният шампион с Левски и ЦСКА от миналото Георги Василев - Гочето, сподели впечатленията си от началото на сезона в Първа лига. Той се изказа изключително ласкаво пред Dsport по адрес на "армейците", които фаворизира в дербито с ЦСКА 1948. 

Гочето е щастлив и от интригата до този момент в шампионата, след като Локомотив Пловдив и Черно море стартираха силно и в момента са на върха. Той обаче не отписа "обичайно заподозрените" ЦСКА, Левски и Лудогорец в борбата за титлата и през настоящата кампания.

Мнението на Гочето

"Има интересни неща, които ми правят впечатление. Появиха се нови лидери в нашето първенство – отбори, които показват сериозни качества и амбиции. Имам предвид Локомотив Пловдив, Черно море, за които не знам доколко може да се каже, че е необичайно. В момента те заемат първите две места. Има предварителни уговорки около този факт. Другите отбори, които обикновено афишират своите амбиции, бяха досега разсеяни заради участието им в евротурнирите.

Тези отбори нито са се отказали, нито са загубили интереса или са далеч от титлата. По всяка вероятност с отложените мачове ще се доближат близо до двата лидери в нашето първенство. Не бих казал, че Лудогорец, ЦСКА или Левски ще се откажат още на този етап от гоненето на титлата.

От една гледна точка ЦСКА 1948 извърши треньорска промяна. Отпадна от турнирите. Имаше известно сътресение от тези факти, които се получиха. ЦСКА смятам, че от ниското започна да вдига нивото и да създава повече предпоставки да се върне там, където му е мястото от край време. И този мач за мен ще е интересен, ще е предизвикателство за треньорите. Реално погледнато ЦСКА за мен е по-силния отбор, но в този двубой не е решаващо", категоричен бе Василев. 

Вижте защо Амос Юга не би сменил ЦСКА с Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички