Лоши новини за ЦСКА: Иван Турицов пропуска мачовете с Б36 Торсхавн и Локомотив (Пловдив)


Лоши новини за ЦСКА: Иван Турицов пропуска мачовете с Б36 Торсхавн и Локомотив (Пловдив)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

16159 0

Лоши новини за ЦСКА в един от най-гъстите откъм мачове периоди за тима през сезона. Десният краен защитник Иван Турицов ще продължи да бъде аут от сметките на Стамен Белчев в този толкова важен момент за отбора, в който "червените" се борят в Европа и имат тежки мачове във вътрешното първенство.

Турицов бе изваден от картотекираните през УЕФА футболисти преди срещата с Б36 Торсхавн от третия квалификационен кръг, а освен това той ще пропусне и дербито с Локомотив (Пловдив) в следващия кръг от Първа лига, информира "Тема спорт".

Вместо него играе Пламен Гълъбов, който обаче по презумпция е централен бранител и не се чувства особено комфортно отдясно. Именно поради това бе привлечен французинът Тибо Вион, който може да се подвизава като десен краен защитник. Все още не е ясно кога той ще е готов за игра.

Иван Турицов се контузи на 30 август в мача срещу Славия (спечелен с 1:0), когато напусна принудително още през първата част от двубоя. A Стамен Белчев разкри как ЦСКА изпусна победата над Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички