Стамен Белчев разкри как ЦСКА изпусна победата и какво промени през втората част


Стамен Белчев разкри как ЦСКА изпусна победата и какво промени през втората част
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6328 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори след равенството на своя тим срещу шампиона Лудогорец - 2:2. "Червени" и "зелени" сътвориха страхотно зрелище, но домакините се отличиха с твърде много пропуски във финалната фаза от играта.

"Доволен съм от играта, но не и от резултата. С оглед на показаното загубихме 2 точки. Всеки един мач трябва да играем по този начин. В няколко момента изпуснахме победата, не можахме да реализираме в ситуациите, в които трябваше. При втория гол на Лудогорец не успяхме да се организираме.

Имахме две положения на Али за 3:1, но не се получи. През втората част надиграхме Лудогорец. Излязохме малко по-напред, имахме по-добър контрол на топката и бяхме по-агресивни - това се промени. Със сигурност имаше натрупана отбора в момчетата. Винаги казвам, че това не трябва да ни е извинение. Имаме достатъчен брой футболисти.

Мисля, че имаме достатъчен брой футболисти, за да се борим за целта, която имаме, имайки предвид и че има играчи, на които не можем да разичтаме сега. Имаме още много да се подобрим във всички фази. Надявам се, че това, което се случи срещу Сиренс, ще ни бъде обица на ухото и футболистите ще са убедени, че няма слаби отбори" - сподели Белчев.

A какво заяви Станислав Генчев след равенството?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички