Лаптопа: ЦСКА не може да пуска играчи, само защото са българи или са минали през школата


Лаптопа: ЦСКА не може да пуска играчи, само защото са българи или са минали през школата
Снимка: Lap.bg

3830 0

Новият директор на школата на ЦСКА Костадин Ангелов - Лаптопа, даде интервю пред "Тема Спорт", след като пое управлението на академията.

Пред изданието юношата на ЦСКА обясни как очаква да се случват нещата под негово ръководство и подкрепи треньорите на "Армията" по много важна тема.

Бившият наставник не се свени да коментира избора на чужденци пред българи в клуба към този момент и обясни в прав текст защо с години има подобна практика по родните терени.

Мнението на Ангелов

"Нека започнем оттам, че аз нямам против чужденците и към този момент споделям мнението на треньорите, че нямаме готови играчи. В отбори като ЦСКА не можем да даваме шанс на хора, които не са заслужили с единствената презумпция, че са българи или са минали през юношеските гарнитури.

Аз обаче съм оптимист и затова се захващам. Моята цел е да видя ЦСКА с ядро от български футболисти, които да обясняват на чужденеца какво е ЦСКА. Когато пристига играч от чужбина той не знае за какъв клуб става въпрос.

И за да се получат нещата, той трябва да се присъедини към група състезатели, които са готови да жертват много от нещата, които обичат в името на ЦСКА, а не да бъде част от някакъв сбор от играчи. В момента на „Армията“ няма достатъчно българи, които да бъдат ядрото и да поведат останалите", обясни Лаптопа в част от интервюто.

Вижте кой е юношата, за който феновете се обявиха и казаха на Саша Илич да го налага!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички