Саша Илич: Доволен съм, завършихме тежък лагер


Саша Илич: Доволен съм, завършихме тежък лагер
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5365 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич изрази задоволство от изминалия летен лагер на тима. Той говори за новите попълнения и младите играчи в състава, но не пожела да коментира имената, с които се спекулира, че ще подсилят "червените".

"Доволен съм, защото завършихме тежък лагер. Бях убеден, че ще бъде трудно за играчите в този мач, защото много работиха последните 2 седмици. Има неща, които трябва да подобрим, но съм доволен като цяло.

Няма как да сме свършили цялата работа, но първенството не ни чака. Трябва да бъдем готови физически за него и да продължим да се подобряваме във всеки един компонент", започна сърбинът пред "Диема спорт".

"Мисля, че сме на правилния път. Имаме играчи, които се справят достатъчно добре и прогресират. Никога не мога да бъда напълно доволен от селекцията. Не успяхме да използваме някои от новите попълнения. Назон беше с националния отбор и не е провеждал подготовка с нас.

Тепърва тези играчи, които се присъединяват, трябва да работят много по-усилено, за да се изравнят с другите. Ясно е, че Кордоба е разлика за нас. Той игра през целия сезон до момента и е в добро състояние. Естрада физически не е готов, но постепенно ще стане", продължи треньорът.

"Въпросите за Асприля и Никола Илиев са към ръководството. Качествени играчи са и са добре дошли. Като широчина на състава сме окей. Не мога да кажа и за Назон.

Имаме добри млади играчи, не само един се е отличил. Всички млади играчи ми харесаха. Затова са в състава и водят подготовка с нас. Много работят. Трудят се и съм много доволен", завърши Илич. А ето кога ЦСКА очаква още летни попълнения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички