Агентът на Илиев скочи на ЦСКА: Това не са предпоставки за успешни разговори


Агентът на Илиев скочи на ЦСКА: Това не са предпоставки за успешни разговори
Снимка: Instagram

13647 0

Обкръжението на Никола Илиев най-накрая разясни какво се случва около "потенциалния" трансфер на българина в ЦСКА. През последните дни се предполагаше, че талантът на Интер ще акостира на "Армията", но лично агентът му успокои страстите.

Мнението на обкръжението

Калоян Иванов обясни пред "Мач Телеграф", че на този етап от ЦСКА изобщо не са говорили с него за евентуален трансфер на клиента му, като те единствено гледат отстрани случващото се:

"Наясно съм, че слуховете свързват Никола Илиев с ЦСКА. Истината обаче е, че от "Армията" въобще не са ме търсили по темата. Може евентуално да са говорили директно с Интер, все пак живеем в свободен свят, но това не е предпоставка за успешни преговори.

С Никола дори не сме обсъждали негов трансфер под наем в ЦСКА. Само отстрани следим спекулациите по темата и се чудим, откъде се взима информация за тях", обясни мениджърът на Илиев.

Информациите

Междувременно информациите до този момент твърдят, че родният талант би бил отдаден под наем от Интер, който държи правата му до 2025-а година. В събота обясниха в Италия, че очакванията са "нерадзурите" да пуснат младока да трупа опит извън клуба.

Вижте защо в Израел пожелаха на Асприля съдбата на Вилдсхут в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички