Феновете на ЦСКА с условие към Илич: Той трябва да е титуляр (ВИДЕО)


Феновете на ЦСКА с условие към Илич: Той трябва да е титуляр (ВИДЕО)
Снимка: ЦСКА, Инстаграм

8521 0

ЦСКА спечели в събота вечер и последната си контрола в Австрия с 2:1 над местния Тирол, но не успя да впечатли на терена. Това обаче бе пореден добър шанс за изява на юношите, които от началото на подготовката са под прицела на феновете.

Причината е силното представяне на част от тях, а във възможно най-последния момент работата на двама от тях даде резултат за успеха на 31-кратните шампиони.

В 90-тата минута срещу Тирол впечатлилият сериозно през последните дни Илиан Антонов се впусна в изумителен рейд отдясно и надбяга двама, макар че топката бе в негово владение. Тогава ниското центриране намери Павел Жабов, който на практика даде и начало на атаката, а с премерен удар прати топката в съперниковата врата за 2:1.

Така 18-годишното асистирало дясно крило затвърди представянето си от изминалите срещи и ще чака нов шанс от Саша Илич в официален двубой. Именно сърбинът за първи път му гласува доверие - в края на 2022 г. за Купата на България. 

След контролата с Тирол феновете оставиха близо 400 коментара под публикацията на ЦСКА около крайния резултат, а голяма част от позитивните коментари бяха насочени към Антонов с желанието да получава повече игрово време:

"Антонов за пореден път силен мач, това момче заслужава да е титуляр, същия хъс на Мартин Петров."

"Антонов титулярно дясно крило!!!

С тази скорост и техника прави каквото си иска,браво!"

"Невероятно бързо и умно момче е Антонов.Дано му дават доста шансове за изява! Диамант!"

"Евалата на Антонов. Това момче трябва да получава повече поле за изяви. Личи си че сърцето му е червено."

"Антонов и Папазов в състава това е начина според мен те са новите бъдещи легенди с времето дано да съм прав. Само ЦСКА"

"Прави впечатление, че младите помежду си много добре се намират, но Антонов си е направо за титуляр, браво на всички млади в тях има бъдеще, само трябва да им се дава шанс", бяха само част от коментарите на запалянковците.

Ето какво каза и Саша Илич за юношите след края на подготовката!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички