Кюстендилеца разкри за масов протест в центъра с невиждано клубно обединение срещу БФС


Кюстендилеца разкри за масов протест в центъра с невиждано клубно обединение срещу БФС
Снимка: БГНЕС

2250 0

Ръководството на ЦСКА се обяви срещу действията на Българския футболен съюз и обяви безсрочен протест пред централата в Бояна. Днес, в 12ч. се дава символично начало на протестните действия, а "червени" фенове започнаха да се събират още от сутринта. 

Стана ясно, че протестът е напълно законен, а подписа си за това е дал кметът на София - Йорданка Фандъкова.

Пред медиите застана един от лидерите на "армейската" агитка - Иван Велчев (Кюстендилеца), който заяви, че освен целодневните протести, ще бъде организиран и масов такъв в петък (01.02). Той се очаква да бъде пред Министерски съвет, а в него ще се включат представители и фенове на отбори от цялата страна. Велчев определи хората в БФС като дебелокожи и безочливи, но се надява на резултат.

Кюстендилеца потвърди, че треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, и щабът му, както и Димитър Бербатов и неговият екип ще се присъединят към протестните действия на хората, застанали срещу досегашното управление на българския футбол. 

Междувременно, изпълнителният директор на БФС Борислав Попов проведе разговор с полицаите пред централата. Пред медиите той заяви че в разговорите си с униформените ги е уведомил да не пречат на феновете да използват барчето на футболния съюз. Те от своя страна заявиха, че няма да правят оборот на централата. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички