ЦСКА даде старт на протеста, феновете започнаха да се събират пред централата на БФС


ЦСКА даде старт на протеста, феновете започнаха да се събират пред централата на БФС
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

1171 0

Преди няколко дни ръководството на ЦСКА излезе с позиция срещу решенията на Българския футболен съюз и изключването на 104 клуба, застанали зад Димитър Бербатов. "Червените" заявиха, че няма да стоят безучастно и обявиха протест и денонощен палатков лагер пред централата на съюза от обяд на 28.03 (понеделник). 

Ръководството отново излезе с писмо до широката общественост. "Армейците" обявиха протеста за мирен и няма крайна дата, а към него в следващите дни ще се присъединят привърженици и клубове от цялата страна. 

Междувременно, протестиращите започнаха да пристигат пред централата на БФС часове преди определения за начало час.

Публикуваме писмото на ЦСКА без редакторска намеса:

"Безсрочният протест пред централата на Българския футболен съюз в Бояна стартира днес от 12 ч. След несправедливите решения на нелегитимния Изпълком на централата и наказанията срещу ЦСКА, привърженици от цялата страна ще дадат символично начало на денонощния палатков лагер заради несъгласието с политиката на Футболната централа.

Протестът ще бъде с мирни средства и няма крайна дата, като в близките дни в Бояна се очакват и футболни отбори и привърженици от цялата страна, които смятат, че е дошло време за промяна в родния футбол.

Ръководството на ЦСКА е категорично, че клубът няма да се откаже от протестните действия, докато справедливостта не възтържествува".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички