Кюстендилеца изригна срещу лъжите на БФС и се подигра с Гонзо


Кюстендилеца изригна срещу лъжите на БФС и се подигра с Гонзо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8525 0

Лидерът на агитката на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца излезе с любопитен пост на личния си профил във Фейсбук. Тарторът на Сектор „Г“ обвини в нагли лъжи ръководството на БФС, разкривайки интересни детайли от случващото се на палатковия лагер в Бояна. Той буквално се подигра и с легендата на Левски Георги Иванов – Гонзо, който в момента е технически директор във футболната ни централа.

SPORTLIVE публикува  написаното от Кюстендилеца:

"Накратко, искам да обобщя някои неща от първия ден на нашия лагер пред БФС. Не, че нашата общественост не е наясно за какви нагли лъжци става въпрос, но нали мълчанието било знак на съгласие.

1. Според Борислав Попов БФС не се притеснява от нашия палатков лагер. Сигурно затова рано сутринта преди да дойдем да издигаме палатките, господата бяха викнали две цистерни с вода, които да наводнят поляната, на която ги опънахме. Боже, какви елементарни хора... почти колкото Гонзо.

2. След като издигнахме лагера ни и се събраха журналисти, Борислав Попов ги извика да им каже да ни предадат, че може да ползваме тоалетните в сградата, както и да пазаруваме от кафето. След като ние нарочно изпратихме човек да влезе, от охраната му беше заявено, че Борислав Попов е забранил да влизаме. Изключително смешен и жалък опит на господина да се направи на интересен пред журналистите и хората.

3. Господин Георги Иванов е прекалено елементарен, за да чета неговите интервюта. Когато искам да прегледам статия или изказване на някого, желанието ми е той да е поне с основно образование. За Гонзо се говори, че му липсва такова, но в случая не това е проблемът, а изказването му, че нашите юноши били победили Черна гора на фона на обидни скандирания. Това е абсолютна лъжа. В първия ден не само, че не е имало обидни скандирания, а не е имало изобщо никакви скандирания като цяло. Именно защото виждаме, че е пълно с деца, които тренират. А и хората, заради които сме пред БФС, в момента са в Катар и се наслаждават на невероятния футбол, който показват нашите "лъвове".

За нас не е тайна, че в Бояна са изпечени лъжци и манипулатори, но решихме все пак да продължим да ги изобличаваме. Бихме искали да информираме неуважаемите господа, че където и да отидохме последните дни - от Общината за разрешително, до полицаите пред БФС и журналистите отпред, всички показаха само и единствено неприязън и отвращение към тях. Ако не ви е станало ясно, може да отворите и някоя от социалните платформи, свързани с БФС и съвсем ще ви се "изясни". На лъжата краката са къси, а чашата - пълна".

А ето как по-рано Георги Иванов – Гонзо изригна срещу протестите на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички