Протестите срещу БФС продължават: Нов такъв затваря Околовръстното


Протестите срещу БФС продължават: Нов такъв затваря Околовръстното
Снимка: Български футболен съюз

1149 0

Протестите срещу настоящото управление на БФС продължават и в края на месеца се готви голям общонационален протест. Това стана ясно от съобщение на страницата "За бъдещето на българския футбол".

Събитието е планирано за четвъртък, 31 март, от 17,00 часа. Позицията на организаторите е срещу беззаконието, по думите им. Те приканват всички клубове, фенове и почитатели на футбола, които искат промяна, да се присъединят към тях.

Организаторите предвиждат затваряне на Околовръстното, за което са получили разрешение от Столична община. Митингът ще е мирен. Ето какво написаха от "За бъдещето на българския футбол":

❗Общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов на 31.03.22 г. в 17:00 ч. пред сградата на БФС в Бояна

❌Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим на беззаконието и да кажем „Край!” на своеволието.

🤝Призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

✅Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

🗓В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред сградата на БФС в Бояна за мирен протест срещу действията на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Имаме разрешение от Столична община да затворим Околовръстното и да продължим с изразяването на недоволството по подчертаваме отново - мирен път.

👊🏻Бъдете с нас! Заедно сме по-силни! А ето защо Георги Иванов-Гонзо нападна ЦСКА заради протеста им. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички