Георги Иванов - Гонзо за протестите на ЦСКА пред БФС: Плашат и стресират децата


Георги Иванов - Гонзо за протестите на ЦСКА пред БФС: Плашат и стресират децата
Снимка: LAP.BG

3600 0

Георги Иванов – Гонзо даде своето мнение за случващото се около Националната футболна база в Бояна. Вече ден там фенове на ЦСКА протестират, като е и създаден денонощен палатков лагер.

Техническият директор на БФС смята, че националните ни отбори не могат да се съсредоточат в тренировъчния процес, докато привърженици на „армейците“ скандират нецензурни изрази.

„За мен е недопустимо да се случват подобни неща, тъй като те за пореден път вредят на футбола и на правилата. На базата в „Бояна“ всеки ден тренират огромен брой деца, които са уплашени и стресирани от случващото се, а родителите им се притесняват за тяхната сигурност. “, сподели Гонзо пред "Гонг".

Самият протест е абсолютно законен, след като стана ясно, че кметът на София Йорданка Фандъкова е дала своето съгласие и подпис. Бившият нападател заяви, че общинската управа е направила грешка, давайки зелена светлина за протеста.

„Първо - смятам, че реакцията на общинските власти е неправилна. Те много добре си дават сметка, че става дума за хора с определена мисия и че конфликтът, който те търсят, като нищо може да избухне. Затова призовавам кмета Фандъкова и общинските съветници да вземат необходимите мерки и да осуетят опитите за ескалиране на напрежението“, добави бившият футболист.

Феновете и ръководството на ЦСКА заявиха, че ще се протестира толкова, колкото е нужно, докато справедливостта не възтържествува. Ето какво сподели наставникът на „червените“ Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички