Филип Филипов: Протестът не е на ЦСКА, а на целия български футбол! Санкцията ми е абсурдна!


Филип Филипов: Протестът не е на ЦСКА, а на целия български футбол! Санкцията ми е абсурдна!
Снимка: Cska.bg

1236 0

ЦСКА даде символично начало на протеста пред централата на БФС. Изпълнителният директор на клуба - Филип Филипов, се присъедини към феновете и коментира случващото се. 

"Протестът е за промяна на неадекватното управление на българския футбол. Той ще продължи колкото е нужно", коментира Филипов.

На въпроса за санкцията към директора и дали тя го е притеснила, той отговори:

"Санкцията ми е абсурдна. Изобщо не ме притеснява и няма никаква стойност за мен. Тя не е важна, важна е санкцията срещу над 100 клубове, на чиито деца е забранено да играят футбол. Това са неадекватни решения.

Протестът започва сега и ще набере скорост. В петък предполагам ще достигне по-големи мащаби и ще е по-масиран с цел свалянето на това управление. Този протест не е на ЦСКА, трябва да се разбере. Този протест е на целия български футбол. Не става въпрос за ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Локо Пловдив и др., тук става въпрос за целия български футбол. Не сме се консултирали с никого, трябва всеки да прецени за себе си. Всеки, който държи на феърплея и нормалността и няма зависимости от сегашното ръководство, мисля, че иска тази промяна", довърши Филипов.

На шеговит въпрос за това, не рискува ли ЦСКА с назначаването на неопитен човек на поста градинар, директорът отговори:

"Опит винаги се добива имаш ли желание. Борисовата градина винаги е изглеждала добре, от 10-годишен съм на това прекрасно място и ще се старая това да бъде така", добавяйки, че чете книжки за градинарство. 

Това изказване на Филип Филипов бе във връзка с изключването му от футбола за година и последвалата позиция на ЦСКА, че ще назначи директора на поста "градинар".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички