Крушчич: Бяхме в подем, но дойде вируса, Лудогорец е шампион 8 години, няма да има промяна


Крушчич: Бяхме в подем, но дойде вируса, Лудогорец е шампион 8 години, няма да има промяна
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1700 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред сръбското издание "Хотспорт". Той обяви кога се надява да бъде подновен футболът, като призна, че първенството е било спряно в момент, в който "червените" са се намирали в подем.

"Надяваме се, че в края на април ще се завърнем по терените. Остават ни два мача, може и да няма плейофи, въпреки че нашето желание бе нещата да се решат в тях. Записахме добри резултати, успяхме да се изравним с два отбора на второто място. Формата ни бе на ниво, но тогава дойде вирусът" - започне той.

"Лудогорец е шампион от осем години насам. Не виждам да настъпи промяна и с плейофите, силни са. Искаме да играем в Европа. Може да се класираме там и през Купата, където играем с Ботев (Пловдив). Поставихме рекорд, като не пуснахме гол в 10 поредни мача. Успях да наложа и млад играч като Антов. В борбата сме и за двата трофея, но без футбол ще сме на загуба. Ще видим обаче какво ще се случи" - завърши сърбинът.

Припомняме, че преди часове стана ясно, че коронавирусът ще забави учредяването на съвместно дружество между ЦСКА и спортното министерство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички