Коронавирусът ще забави процесите около базите на ЦСКА


Коронавирусът ще забави процесите около базите на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1467 0

Ситуацията с разпространението на коронавируса в България ще забави учредяването на съвместно дружество между ЦСКА и спортното министерство съобщава „Тема спорт“. По-рано през месеца бе направена инспекция на стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево, като се очакваше оценката да излезе в края на настоящия месец. Въпреки че се очаква да няма забавяне на експертизата, учредяването на дружество „Спортни имоти „Българска армия“ няма да се осъществи сега заради пандемията и извънредното положение у нас.

"Не мога да кажа дали оценката ще се забави, макар че не би трябвало да има пречки", сподели адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов. "Дори оценката да излезе в срок, подписването и учредяването на съвместното дружество ще се затрудни при настоящата ситуация. Положението в ЦСКА е както в цялата държава. Ситуацията затруднява финансово клуба, не се провежда първенство, а от там и приходите са трудни. Определено работата на ЦСКА се затруднява, но няма как да планираме нещо при статуквото и извънредното положение", каза още адвокат Трендафилов.

След като излезе оценката и се учреди дружеството, от ЦСКА трябва да представят своя проект на главния архитект на София, за да бъдат уточнени подробности около реконструкцията. Ремонтните дейности по стадион „Българска армия“ трябва да приключат до март 2021-ва година, но има редица фактори, които най-вероятно ще забавят процедурите. А ето кой футболист на ЦСКА похвали реакциите срещу коронавируса в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички