"Това касае голям брой привърженици" - шеф в ЦСКА с призив към БФС


"Това касае голям брой привърженици" - шеф в ЦСКА с призив към БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2548 0

Ръководството на ЦСКА настоява Апелативната комисия на БФС да се събере максимално бързо и да разгледа жалбата на "червените" срещу наказанието от два мача без публика, което беше наложено след инцидентите по време на двубоя с Лудогорец.

Изпълнителният директор на "армейците" - Стоян Орманджиев, заяви, че клубът иска наказанието да отпадне, но предложи и варианти за частично затворен стадион или за присъствието на трибуните само на деца и майки:

"Когато се налагат наказания, нека да бъдат с еднакъв аршин към всички отбори. Нека тази строгост да бъде прилагана еднакво към всички!", призова той.

"Искаме това наказание да отпадне. Има варианти и с частично затворен стадион, деца с майки да дойдат на стадиона. Апелативната комисия да се събере максимално бързо! Това касае голям брой привърженици", каза още Орманджиев пред репортери в деня на отворени врати на стадион "Българска армия" по случай 75-годишнината на клуба.

"Съгласен съм, че заради шепа хора страдаме всички, които искаме да бъдем на стадиона и ЦСКА да побеждава. Губим най-важното си предимство - публиката. Поведението е недопустимо. Много пъти съм го казвал - и на мача със Славия, и на мача с Лудогорец се прекрачиха граници, които не бива да бъдат прекрачвани. Хореография, песни, скандирания - това, което правят привържениците ни е страхотно! Но има някои неща, които са в повече", не скри важната фигура в Борисовата градина и допълни:

"Веднага, след като разбрахме наказанието, с юридическия екип подготвихме необходимата жалба. Обстойно сме описали с какво не сме съгласни. Обосновали сме се и сме поискали доказателства за тези много тежки наранявания, които са получени. Искаме медицинска експертиза. Имало много тежко пострадали и ние сме много загрижени за тях", завърши Стоян Орманджиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Христо Стоичков от Маями: Никога няма да забравя защо и как стъпих на "Камп Ноу", ЦСКА е символ на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички