ЦСКА пред голям жест към Черно море, Орманджиев разкри вариант за мача


ЦСКА пред голям жест към Черно море, Орманджиев разкри вариант за мача
Снимка: cska.bg

14514 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, сподели мнението си след решението на Апелативната комисия към БФС, отнасящо се за двубоя с Черно море.

Припомняме ви, че "червените" бяха наказани след дербито с Лудогорец да домакинства пред празни трибуни два пъти, като първият двубой вече се проведе, а за втория мач наказанието бе променено на двубой пред публика, но на стадион, намиращ се на поне 50 километра от стадион „Българска армия“.

Орманджиев сподели, че гостите от Варна няма как да бъдат ощетявани и двубоят може да бъде изигран във Велико Търново. Именно и там в първия кръг от пролетния полусезон Левски прие именно "моряците", а възпитаниците на Илиев спечелиха срещата.

 

Мнението на Орманджиев

"Важното е, че имаше положителна развръзка. Строго, но справедливо в крайна сметка. Най-важното за нас е, че ще могат да присъстват нашите привърженици.

Те не трябва да ощетяват госта в мача и ще помислим. Нека да ви кажа допълнително. Да, Търново е вариант.

При всички положения не искаме тези лоши примери да се свързват с ЦСКА и знаем, че това е една много малка група от нашите привърженици. Разбираме техните емоции и техните настроения, но не трябва да се прекрачват границите.

Става въпрос и за обществено положение, все пак ЦСКА е обект на обществен интерес, искам да спомена нещо друго, защото вчера в новините видях едни съкрушени родители на две дечица. Аз съм родител на две деца и искам да кажа, че човешкият живот няма никаква цена", завърши Орманджиев.

Ето кой ще ръководи ЦСКА - Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички