Кой да предположи... Карим Бензема се впечатли от отиграване на футболист на ЦСКА! (ВИДЕО)


Кой да предположи... Карим Бензема се впечатли от отиграване на футболист на ЦСКА! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6241 0

В неделя (23 октомври) ЦСКА си тръгна с 3 точки от Враца, побеждавайки Ботев с категоричното 4:0, а по този начин съставът на Саша Илич запази лидерската си позиция в Първа лига, събирайки актив от 34 точки.

"Червеният" треньор определено имаше поводи да се зарадва, след като цели 8 негови играчи бяха замесени в попаденията - с голове се отчетоха Марселино Кареасо, Лазар Туфегджич, Станислав Шопов и Браян Морено, а асистенциите бяха дело на Тибо Вион, Дюкенс Назон, Джонатан Линдсет и Бисмарк Чарлс.

Голът за 2:0, който бе отбелязан от Туфегджич, дойде след много красиво подаване с пета на Назон и падна десет минути преди края на първото полувреме. В часовете след мача хаитянецът публикува видео от това свое отиграване в профила си в социалната мрежа Instagram, а малко след това под него се появи коментар не от кого да е, а от пресния носител на "Златна топка" - Карим Бензема!

Нападателят на Реал Мадрид е реагирал под публикацията с 3 емотиконки, изобразяващи огън, оценявайки по този начин изпълнението на 28-годишния Назон. Под коментара на французина пък двама фенове на "армейците" го призовават да дойде в ЦСКА. Ето го и поста на нападателя на "червените":

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Гриша Ганчев с изненадваща реакция след отменения гол на Ботев Пловдив в Разград!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички