Треньорът на Барселона укроти топката от въздуха срещу Атлетик Билбао и "Камп Ноу" ахна! (ВИДЕО)


Треньорът на Барселона укроти топката от въздуха срещу Атлетик Билбао и "Камп Ноу" ахна! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2126 0

Късно снощи (23 октомври) Барселона разгроми Атлетик Билбао с 4:0 пред 84 817 зрители на "Камп Ноу" в мач от 11-ия кръг на Ла Лига.

Това бе втори пореден успех за състава на Шави Ернандес след поражението в "Ел Класико", а каталунците отново записаха "суха" мрежа, както и срещу Виляреал на 20 октомври (3:0). Със спечелените три точки Барса събра 28 и отново съкрати аванса на лидера Реал Мадрид на три пункта. Атлетик пък остана на шеста позиция с 18 точки. 

В неделя вечер "Камп Ноу" аплодира бурно Усман Дембеле, който се отчете с 1 гол и 3 асистенции за попаденията на Серхи Роберто, Роберт Левандовски и Феран Торес. Аплодисменти имаше и за Шави, който за секунда също успя да блесне с отиграване!

Половин час след първия съдийски сигнал вратарят на гостите - Унай Симон, излезе до тъча, за да изчисти топката на безопасно разстояние, а кълбото описа много висока парабола и в крайна сметка се насочи към старши треньора на Барселона. Легендарният халф на испанския гранд подложи крака си и укроти топката по почти перфектен начин, а феновете по трибуните буквално ахнаха от това негово спиране. Вижте го:

Video edited on Kapwing

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Барса даде нови две жертви срещу Атлетик, единият ще може да играе след Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички