Ключов играч на ЦСКА сяда на пейката срещу Етър, любимец на феновете го сменя


Ключов играч на ЦСКА сяда на пейката срещу Етър, любимец на феновете го сменя
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2045 0

Родният шампионат се подновява след паузата за националните отбори. В 18-ия кръг на Първа лига ЦСКА посреща Етър. Двубоят на стадион "Българска армия" е насрочен за събота (25.11) от 17:30 часа. 

Малко преди него треньорският щаб на "армейците" започна да взима решения как ще изглежда стартовата единадесеторка на отбора. Тя не включва навлизащия във все по-добра форма Матиас Фаетон, пише "Гонг".

Причината

Нападателят постепенно се утвърждава като ключов играч в редиците на Нестор Ел Маестро. По време на паузата той се разписа на два пъти за Гваделупа срещу Сен Мартен и Сент Китс и Невис в Лигата на нациите на КОНКАКАФ. Страната му спечели промоция в елитната дивизия на турнира.

Именно това обаче му попречи да проведе пълноценни занимания с "червените". Поради тази причина той най-вероятно няма да стартира от първата минута на мача с "болярите".

Вместо него, на зеления "килим" за първи път като титуляр в шампионата ще стъпи Данило Асприля. Един от любимците на феновете на ЦСКА също започна да се налага все по-усилено, показвайки добри игри. Той най-вероятно ще си партнира с Майкъл Естрада.

Ето как Матиас Фаетон отбеляза срещу Сент Китс и Невис (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички