Двама българи съобщили на Гриша Ганчев, че отиват в Левски, той отвърнал: "Няма проблем"


Двама българи съобщили на Гриша Ганчев, че отиват в Левски, той отвърнал: "Няма проблем"
Снимка: Lap.bg

41833 0

Гриша Ганчев направи първа медийна изява от доста време насам. Доскорошният собственик на ЦСКА взе участие в канала на "Код Спорт" в YouTube, където говори по редица теми. Той разказа за много интересна история, в която двама български състезатели - Ивелин Попов и Симеон Славчев, са му докладвали, че отиват в Левски. В същото време той бе категоричен, че няма "приятели" в "синия" клуб.

Разказът на Ганчев

Ивелин Попов и Симеон Славчев започват кариерите си като професионалисти именно в Литекс, когато Гриша Ганчев ръководеше клуба като негов собственик.

"Не съм аз за това, за което Ивелин Попов каза с "табелата за Левски". Ивелин е добро момче. Много го харесвам, коректен е. Той и Симеон като отидоха в Левски ми се обадиха. "Ние сме си левскари, отиваме в Левски". Казах им: "ОК, нямате проблем". Какво лошо има - като деца са били от Левски, бащите им от Левски, братята им от Левски. Това ли е по-коректно - заради пари да дойде при мен. Той е отишъл да си прави кефа. И от уважение. Още от Русия ми се обади и ми каза: "Шефе, да знаеш, аз отивам в Левски". Добре, това е правилна позиция - отиди и си изпълни детската мечта", споделя Ганчев.

Освен това благодетелят на ЦСКА отговори на въпрос дали все още има приятели в големия съперник на "армейския" клуб - Левски. Ганчев призна, че по високите етажи на "синия" клуб отдавна няма близки, но има някои по-нормални фенове, с които е в добри отношения.

"Приятелите" в "синия" клуб

"Нямам приятели от Левски вече. Имам нормални фенове. По високите етажи отдавна нямам", категоричен бе в отговора си Ганчев относно връзката си със "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гриша Ганчев разказа и за най-трудния си трансфер - милиони, фотофиниш и дела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички